2016-ban új formában folytatódik a CoderDojo

Ahogy korábban jeleztük, szeptembertől más formában folytatódik a Coderdojo: egy-egy témát felölelő egész napos workshop-okat tartunk kb. havonta egyszer. A 2016-os év hátralevő részére elkészült a program, ami elérhető a Dojo weboldalán: http://szentendre.coderdojo.hu/program-2016-17/

A workshop-okra regisztrálni kell, szintén a weboldalon: http://szentendre.coderdojo.hu/regisztracio/

Nézzétek meg a programot és regisztráljatok azokra a workshop-okra, melyek érdekelnek benneteket! Kérjük, hogy vegyétek figyelembe az életkorra vonatkozó ajánlást a workshop-ok mellett!

Az egyes workshop-okra regisztrált résztvevőknek külön küldünk majd tájékoztatást arról, hogy mit kell hozniuk a workshop-ra, vagy hogyan készüljenek előzetesen.

A workshop-ok előtt a találkozó most is a könyvtár előtti parkolóban lesz 8:45-től. A gyerekeket a workshop után itt lehet felvenni 16 órától. Ebédre kérjük csomagoljatok szendvicset és megfelelő mennyiségű innivalót!  Az ebédszünetben bent maradunk a gimnázium területén.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén írjatok nyugodtan a kapcsolat@coderdojo.hu címre, ezt Gábor és én is megkapjuk, és igyekszünk mielőbb válaszolni.

Üdvözlettel,
Levi és Gábor

0 hozzászólás

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?