Átköltöztünk a Ferences Gimnáziumba

2015 szeptemberétől a CoderDojo foglalkozásokat nem a PMK-ban, hanem a Ferences Gimnáziumban tartjuk. Jól éreztük magunkat a PMK-ban, és köszönünk minden segítséget a PMK vezetőinek és munkatársainak, de mivel a CoderDojo ingyenes, ezért olyan helyet kellett találnunk, ahol nem kell bérleti díjat fizetnünk.

Különböző elfoglaltságok miatt, az őszi első foglalkozás 2015. szeptember 19-én lesz, a szokásos időpontban, 10-12 óráig. Utána hetente rendszeresen lesznek foglalkozások, mint korábban.

Mivel a Ferences Gimnázium helyileg majdnem ugyanott van, mint a PMK, ezért reméljük a változás senkinek nem okoz majd gondot. Mivel azonban itt egyelőre a portán keresztül kell bemennünk, ezért jó lenne, ha ezt egyszerre tudnánk megtenni, azaz ha mindenki igyekezne időben odaérni mondjuk 9:55-re, hogy aztán együtt tudjon bemenni a csapat. Az egyszerűség kedvéért (könnyen meg lehet állni kocsival), találkozzunk mindig a PMK parkolójában 9:55-kor. Ha valaki mégis késne, akkor a Ferences Gimnázium portáján szóljon, hogy a CoderDojo-ba jött, és majd valaki kijön érte.

Várunk tehát Benneteket 2015. szeptember 19-én 9:55-kor a PMK parkolójában!

Levente és Gábor

0 hozzászólás

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?