Első foglalkozások

Sziasztok Coding Ninják!

Nagyon örültünk Gáborral, hogy szinte mindenkit újra láttunk azok közül akik tavasszal jártak a szentendrei CoderDojo-ba. Annak is örültünk, hogy sok új Ninja-növendék is csatlakozott. Így a létszám jelentősen megnőtt, most kb. 20-an vagyunk.

Annak érdekében, hogy kezelni tudjuk a létszámot és az életkorban mutatkozó szórást, úgy döntöttünk, hogy ketté osztjuk a csapatot. A kisebbek Scratch-csel fognak foglalkozni Gáborral, a nagyobbak pedig folytatják az AppInventor használatát velem. Mindkét csapatnak minden héten lesz foglalkozás (kivéve, ha valamiért nem érünk rá, de erről előre szólunk majd).

A Scratch-hez csak laptop kell, azon is csak egy böngésző. Az AppInventor-hoz laptopra és Androidos okostelefonra vagy tabletre lesz szükség. Aki tud, hozzon laptopot! Aki nem tud, az se keseredjen el, majd odaül valaki mellé akinek van.

A továbbiakban is a PMK parkolójában találkozunk a foglalkozás előtt, szombaton, 9:55-kor, és együtt megyünk be a Ferences Gimnáziumba. Legyetek pontosak, mint a Ninják!

Levi

0 hozzászólás

Szólj hozzá a bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?